Hoe is Flexwerf ontstaan?

Flexwerf werd in 2012 opgericht door de gedreven persoonlijkheid Ruud ten Voorde. Al meer dan 25 jaar is hij actief als bedrijfsleider en ondernemer in (middel)grote bedrijven binnen de detailhandel. Ruud is gespecialiseerd in het aansturen van grote groepen mensen uit alle geledingen van de samenleving. Zijn persoonsgerichte werkwijze resulteert in hoge efficiëntie en minimale kosten voor de opdrachtgever.

Waar is Flexwerf gevestigd?

Flexwerf is gevestigd aan de Topaasstraat 10 D In Hengelo. Ons multifunctionele bedrijfspand van ruim 1500 vierkante meter is direct gelegen aan de snelweg A35 en bevindt zich op een steenworp afstand van de Makro. Snelle uitbreiding van het pand is mogelijk indien de arbeidsmarkt hierom vraagt.

Openingstijden

De medewerkers van Flexwerf staan dagelijks van 08.00 – 22.00 uur voor u klaar. Elke week kunt u ruim 90 uur op onze dienstverlening vertrouwen. Is er sprake van een spoedklus of een lastminute wijziging? Ook dat is geen probleem bij Flexwerf. Ons uitgebreide team medewerkers is op oproepbasis beschikbaar en werkt indien gewenst ook ’s nachts en in het weekend. Het woord ‘nee’ kennen wij niet!

Flexwerf werkt COMMERCIAAL

Maatschappelijk verantwoord ondernemen dragen wij bij Flexwerf hoog in het vaandel. Een samenwerkingsverband met diverse grote gemeenten garandeert een gezonde mix van jonge en betrokken medewerkers. Ons hechte team collega’s koppelt hoge sociale normen aan een grote flexibiliteit en efficiëntie voor de opdrachtgever. En het is juist deze combinatie waar we het meest trots op zijn.