Assemblage uitbesteden

Wilt u uw assemblage uitbesteden? Laat dit over aan Flexwerf: wij zijn uw zakelijk dienstverlener en helpen u graag met allerlei soorten verpakwerkzaamheden. We vinden graag voor u de meest geschikte oplossing waarmee we uw werkzaamheden uit handen kunnen nemen.

Assemblage uitbesteden

Zijn er werkzaamheden in uw bedrijf waar uw vaste werknemers eigenlijk relatief gezien te duur voor zijn? In dit geval kunt u bij ons aankloppen. Op onze eigen locatie van 1000 vierkante meter voeren wij graag diverse eenvoudige werkzaamheden voor u uit. Het voordeel voor u is dat u en uw medewerkers zich dan kunnen richten op de echte core business van uw bedrijf. Van 8 uur ’s ochtends tot 22 uur ’s avonds staan wij voor u klaar. Dit betekent dat we uw werkzaamheden ruim 90 uur per week over kunnen nemen.

Uw wensen staan centraal

Wanneer u heeft besloten de assemblage uit te besteden aan Flexwerf, dan hoeft u zich er zelf geen zorgen meer om te maken. Flexibiliteit is een aspect dat wij erg belangrijk vinden. We bestaan dan ook uit 10 vaste collega’s en honderden andere collega’s die we kunnen oproepen tijdens piekmomenten. Meer dan 250 scholieren kunnen wij oproepen wanneer de opdracht zo’n grote omvang heeft dat 10 medewerkers niet genoeg zijn.

Onze kenmerken

Wij zijn zeer trots op onze volgende kenmerken:

  • Altijd op zoek naar de juiste oplossing
  • Locatie van 1000 vierkante meter
  • Jong en dynamisch team
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen
  • Eventueel halen en brengen is mogelijk

Wat voor producten u ook heeft, wij gaan altijd op zoek naar de juiste oplossing voor onze klanten. Dit doen we op onze locatie van 1000 vierkante meter waar we werken met een jong en dynamisch team. Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden we belangrijk en het is mogelijk dat we uw producten ophalen en weer brengen.

Assemblage uitbesteden aan Flexwerf

Uw assemblage uitbesteden biedt u diverse voordelen die we u hierboven hebben uitgelegd. Uw oplossing ligt binnen handbereik en wij bieden u deze graag aan. Neem contact met ons op voor meer informatie.