Assembleren producten

Het assembleren van producten kunt u gerust uitbesteden aan Flexwerf. Vertrouw ons uw gemakkelijke werkzaamheden toe en u kunt zichzelf bezighouden met uw eigen core business.

Assembleren producten

Het dienstenpakket dat we u bieden is erg breed. Bij ons kunt u terecht voor co-packing in de ruimste zin van het woord. We richten ons op de meest uiteenlopende doelgroepen. Dit zijn een aantal bedrijven waar wij al voor hebben mogen werken:

  • Mediaverspreiders
  • Productiebedrijven
  • Drukkerijen
  • Grafische bureaus
  • Seizoensarbeidsbedrijven

Zoals u kunt lezen is onze doelgroep erg divers. Van productiebedrijven tot groothandels: verschillende bedrijven hebben wij al mogen helpen met het assembleren van hun producten. Bent u een ander soort bedrijf waar wij nog geen ervaring mee hebben? Dit is geen enkel probleem. We staan altijd open voor nieuwe uitdagingen die we graag aan willen gaan.

Waarom kiezen voor Flexwerf?

Er zijn allerlei verschillende redenen om te kiezen voor de diensten van Flexwerf. Een belangrijke reden daarvan is dat wij graag voor u de werkzaamheden overnemen die voor u onevenredig kostenverhogend zijn. Ons team bestaat uit een gezonde mix van collega’s die allemaal goed aan het werk gaan met uw producten. Teamwork is bij ons erg belangrijk en we gaan dan ook zeer efficiënt en flexibel te werk. Onze werknemers zijn jong en dynamisch en dat betekent dat zij zich snel kunnen aanpassen. Voor onze opdrachtgevers is deze flexibiliteit erg prettig. U staat bij ons centraal en we gaan altijd op zoek naar de meest passende oplossing voor uw bedrijf.

Het assembleren van producten uitbesteden

Wilt u het assembleren van uw producten graag uitbesteden? Flexwerf is de specialist als het gaat om allerlei werkzaamheden die te maken hebben met verpakkingen. Neem contact met ons op voor meer informatie of om vrijblijvend een afspraak te maken. We staan graag voor u klaar in ons multifunctionele pand.