Bedrukken Hengelo

Wilt u uw producten laten bedrukken in Hengelo? Flexwerf is uw geschikte partner: wij zijn uw zakelijk dienstverlener en helpen u graag met allerlei soorten verpakwerkzaamheden. We vinden graag voor u de meest geschikte oplossing waarmee we uw werkzaamheden uit handen kunnen nemen.

Bedrukken Hengelo

Er zijn allerlei verschillende redenen om te kiezen voor de diensten van Flexwerf. Een belangrijke reden daarvan is dat wij graag voor u de werkzaamheden overnemen die voor u onevenredig kostenverhogend zijn. Ons team bestaat uit een gezonde mix van collega’s die allemaal goed aan het werk gaan met uw producten. Teamwork is bij ons erg belangrijk en we gaan dan ook zeer efficiënt en flexibel te werk. Onze werknemers zijn jong en dynamisch en dat betekent dat zij zich snel kunnen aanpassen. Voor onze opdrachtgevers is deze flexibiliteit erg prettig. U staat bij ons centraal en we gaan altijd op zoek naar de meest passende oplossing voor uw bedrijf.

Onze kenmerken

  • Altijd op zoek naar de juiste oplossing
  • Locatie van 1000 vierkante meter
  • Jong en dynamisch team
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen
  • Eventueel halen en brengen is mogelijk

Wat voor producten u ook wilt laten bedrukken in Hengelo, wij gaan altijd op zoek naar de juiste oplossing voor onze klanten. Dit doen we op onze locatie van 1000 vierkante meter waar we werken met een jong en dynamisch team. Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden we belangrijk en het is mogelijk dat we uw producten ophalen en weer brengen.

Producten bedrukken in Hengelo

Zijn er werkzaamheden in uw bedrijf waar uw vaste werknemers eigenlijk relatief gezien te duur voor zijn? In dit geval kunt u bij ons aankloppen. Op onze eigen locatie van 1000 vierkante meter voeren wij graag diverse eenvoudige werkzaamheden voor u uit. Wilt u uw producten laten bedrukken in Hengelo door een betrouwbare partij? Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op.