Bekers perforeren

U staat er misschien niet altijd bij stil, maar uw medewerkers zijn heel vaak bezig met activiteiten die weinig met hun kerntaken te maken hebben. Misschien zelfs in opdracht van u! Wie schrijft en vouwt bijvoorbeeld de kerstkaarten? Of pakt de doosjes in die naar klanten verzonden moeten worden? En wie is verantwoordelijk voor het perforeren van de bekers?

Dit zijn allemaal taken die u intern kunt doen, maar die u ook kunt uitbesteden aan een goedkope, flexibele co-packer als Flexwerf. Wij kunnen uw bekers perforeren terwijl u zich richt op uw kerntaak. Dit levert u ongetwijfeld veel meer op dan dat u zou besparen als u het zelf zou doen. Zakelijk gezien is perforeren uitbesteden dus een goed idee!

Bekers perforeren voor uiteenlopende doeleinden

Bij Flexwerf perforeren we bekers voor uiteenlopende doeleinden en toepassingen. We werken bijvoorbeeld veelvuldig voor opdrachtgevers die hun groente en fruit zo efficiënt mogelijk willen verpakken. Onze werkwijze resulteert in bekers die een aantrekkelijke uitstraling voor de consument koppelen aan een optimale houdbaarheid van het product.

De enthousiaste medewerkers van Flexwerf nemen al dit soort praktische taken van u over. Of het nu gaat om het perforeren van bekers of om het verpakken van uw nieuwste producten. Wij zorgen ervoor dat u snel met uw materialen de markt op kunt. Hierdoor gaat geen kostbare tijd verloren en kunt u direct verkopen.

Bekers perforeren via de snelste co-packer van Nederland

Of het nu gaat om bekers perforeren, pakketten inpakken of goederen ompakken: u bent bij Flexwerf altijd aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de allersnelste co-packer van Nederland. Wij zijn al sinds 2012 actief in de branche en hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan. Daarnaast kunnen we rekenen op de inzet van ons team.

Wij werken namelijk met meer dan driehonderd scholieren, die via een handige app hun eigen tijd in kunnen delen. Via een innovatief en uniek oproepsysteem zijn er altijd voldoende handen beschikbaar voor uw klus. Geen uitdaging is wat ons betreft te groot. En problemen? Die kennen we niet. Als u met ons werkt, maken wij het onmogelijke mogelijk.

Ook inpakken behoort tot de mogelijkheden

Onze grote hoeveelheid flexibele medewerkers stelt ons in staat snel in te spelen op uw wensen. Hierdoor kunnen wij in veel gevallen ook last-minute nog grote opdrachten verwerken. Deze mate van flexibiliteit ziet u zelden bij andere aanbieders in de branche, waar de doorlooptijden gemiddeld genomen vaak juist hoog liggen.

Wij kunnen bovendien niet alleen helpen met het perforeren, maar ook met het inpakken van uw bekers. We zorgen ervoor dat ze bijvoorbeeld uit een grote verpakking worden omgepakt naar een kleine verpakking en we kunnen ze inpakken in verzendklare doosjes. Eventueel kunnen we de doosjes zelfs al voorzien van een label, zodat ze direct op de post kunnen.

Laat uw bekers perforeren via Flexwerf

Wilt u bekers laten perforeren, inpakken of verzendklaar maken? Dan bent u bij Flexwerf aan het juiste adres. Wij nemen op dit vlak graag alles van u over. Dat doen we snel, goed, maar vooral ook heel erg voordelig. Dankzij een efficiënt ingerichte bedrijfsvoering, een groot en flexibel medewerkersbestand van scholieren én de nodige ervaring.

Wij zorgen ervoor dat uw opdracht om te perforeren zo snel mogelijk wordt uitgevoerd. We zijn zelfs gespecialiseerd in spoedklussen en gaan als het nodig is 90 uur per week voor u aan de slag. Onze enthousiaste medewerkers staan van 8 uur ’s morgens tot 10 uur ’s avonds voor u klaar. Meer weten? Neem gerust eens contact op voor een vrijblijvende offerte voor perforeren!