Bekers ponsen

Het ponsen van bekers is een werk voor specialisten. In eerste instantie is het wellicht verleidelijk deze klus uit kostenoverwegingen intern te doen. Maar wat blijkt: het uitbesteden ervan bespaart u veel tijd en geld. Flexwerf uit Hengelo is gespecialiseerd in het ponsen van bekers en verzekert u hierdoor van de hoogst mogelijke efficiëntie.

Wij beperken ons niet alleen tot bovengenoemde werkzaamheden, maar houden ons bezig met co-packing in de algemene zin van het woord. Dat kan echt van alles betekenen: denk aan het ponsen van bekers en het ompakken van kaarten of andere reclamematerialen. De kern van ons werk is simpel: wij nemen grote taken van u over, zodat u tijd overhoudt voor uw core business.

Bekers ponsen en inpakken

Het door Flexwerf laten ponsen van uw bekers bespaart u niet alleen tijd en kosten, maar garandeert u ook van de best denkbare kwaliteit. Wij beschikken over een hoogwaardig machinepark, waardoor we vrijwel al uw wensen kunnen verwezenlijken. De resultaten mogen er dan ook zeker zijn.

Ook kunnen we ervoor zorgen dat uw mooie bekers ingepakt, gelabeld en eventueel zelfs verzonden worden. Dat doen we ook nog eens heel snel en heel flexibel. Waarschijnlijk nog veel sneller dan dat u dat zelf zou doen. Wij kunnen immers bouwen op een jarenlange ervaring en weten exact wat in dit opzicht de meest efficiënte werkwijze is.

Snel en effectief bekers ponsen

Het ponsen van bekers is een karwei dat nogal eens onderschat wordt. Veel bedrijven willen het zelf doen, maar uiteindelijk blijkt dat dan toch tegen te vallen. Laat deze werkzaamheden daarom liever aan ons over. Of beter gezegd: aan onze ruim 300 enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Zij zetten zich volledig in, zodat de klus zó geklaard is.

Het maakt wat ons betreft niet uit wat u wilt laten ponsen. We kunnen natuurlijk bekers ponsen, maar indien gewenst ook andere materialen. En ook niet onbelangrijk: we voeren onze werkzaamheden heel voordelig uit. Op die manier levert het uitbesteden u waarschijnlijk ook nog geld op!

Ook voor bijzondere spoedklussen

Inmiddels lijkt het voor ons bijna wel dagelijkse koek: grote uitdagingen. Hoewel wij inmiddels ontzettend veel ervaring hebben opgedaan in ons vakgebied, is het ons ook volledig duidelijk dat elke klus weer nieuwe uitdagingen met zich meebrengt. Juist in het werk dat wij doen, is geen dag hetzelfde. Steeds zijn er nieuwe producten en nieuwe methoden.

Dat ons werk elke dag heel divers is, vinden we juist een voordeel. Op die manier kunnen we steeds meer leren en ontdekken en kunnen we onze klanten steeds beter voorzien van creatieve oplossingen. Oplossingen waar ze misschien zelf niet aan gedacht hadden. Dat gaat veel verder dan het simpelweg ponsen van bekers of inpakken van kaarten.

Inpakken van bekers, ponsen… wij doen het allemaal!

Toch blijven dat natuurlijk ook werkzaamheden die we graag uitvoeren. Van het ponsen van bekers tot het inpakken van uw materialen: wij staan voor u klaar. Dat doen we maar liefst 90 uur per week. Wij weten namelijk dat uw klanten vaak ook niet op u wachten. Dankzij deze flexibele inzetbaarheid, kunnen we een hoge productie garanderen.

Wilt u onze hulp bij het verpakken of ompakken van materialen, het ponsen van bekers of andere werkzaamheden? Dan vertellen we u daar graag meer over. U kunt met ons contact opnemen voor een vrijblijvende offerte of kennismakingsgesprek. Stuur ons een bericht via het contactformulier of bel ons kantoor via 085-773 76 66.