Displays monteren

Displays monteren

Flexwerf in Hengelo noemt zich het snelste en het goedkoopste bedrijf in co-packing. Flexwerf is erg flexibel en vrijwel altijd beschikbaar om met uw klus aan de slag te gaan. Voor elk verpakkingsprobleem kunt u bij Flexwerf terecht!

Allerlei verpakkingsactiviteiten

Het gebouw waarin Flexwerf gevestigd is, heeft een oppervlakte van meer dan 1500 vierkante meter. Door deze grote ruimte is het mogelijk om allerlei verschillende verpakkingsopdrachten aan te nemen. Ponswerk, displays monteren, displays vullen, snoepjes inpakken, sealwerk en meer. Er is genoeg plaats voor de vele medewerkers en de nodige machines. Het woord ‘nee’ zult u niet te horen krijgen.

Door de grote arbeidscapaciteit, maar liefst minimaal 1800 uur per week, is geen klus te groot. De ruim 300 medewerkers van Flexwerf zijn op oproepbasis beschikbaar en er wordt in het weekend doorgewerkt. Wanneer dit nodig is, kan er zelfs ‘s nachts gewerkt worden. Bij flexwerf wordt er alles aan gedaan op uw verpakkingsopdracht zo snel mogelijk af te hebben. Het motto luidt dan ook: ‘Uw probleem is ons probleem.’

Opdrachtgever

Het is dus duidelijk dat bij Flexwerf de opdrachtgever centraal staat. Er wordt hard gewerkt om kwaliteit en tevredenheid te bereiken. Door snelheid, flexibiliteit en erg lage prijzen onderscheidt Flexwerf zich van andere co-packingsbedrijven. U kunt uitgaan van een goede service en een hoge snelheid. Geen opdracht is te groot of te lastig. De medewerkers van flexwerf staan dag, en zo nodig, nacht voor u klaar om uw opdracht af te krijgen.

De opdrachten die Flexwerf aanneemt zijn meestal kostenverhogend voor de opdrachtgevers. De medewerkers zijn te duur om deze werkzaamheden zelf uit te voeren en het kost erg veel tijd. Wanneer u met uw verpakkingsprobleem naar Flexwerf gaat, bespaart u tijd en kosten. Zo kunt u zich volledig focussen op de belangrijkere zaken binnen uw bedrijf en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de opdracht. Bij Flexwerf is deze in goede handen.

Werkzaamheden Flexwerf

Bij dit verpakkingsbedrijf kunt u terecht met vele opdrachten. Producten handmatig laten verpakken en inpakken en het laten monteren van displays kunt u uitbesteden aan de betrokken en nauwkeurige medewerkers, zodat u uw zelf kunt richten op de andere zaken van uw bedrijf. De werkzaamheden en doelgroepen van Flexwerf zijn erg breed. Een aantal bedrijven die voor het uitvoeren van hun verpakkingsopdrachten voor Flexwerf hebben gekozen zijn:

  • Mediaverspreiders
  • Productiebedrijven
  • Drukkerijen
  • Grafische bureaus
  • Seizoensarbeidsbedrijven

De doelgroep is dus erg verschillend. Veel verschillende bedrijven hebben het verpakken, inpakken, monteren en samenstellen van hun producten dus al uitbesteed aan Flexwerf. Mocht u een bedrijf hebben met een opdracht waarin Flexwerf nog geen ervaring heeft, is dit geen probleem. Nieuwe uitdagingen zijn altijd welkom en worden graag aangegaan.

Wanneer u dus een verpakkingsopdracht heeft en u wilt u op belangrijkere zaken van uw bedrijf richten en u wilt zeker zijn dat het snel en met kwaliteit uitgevoerd wordt. Neem dan contact op met Flexwerf en maak een afspraak. Hier staan meer dan 300 medewerkers voor u klaar die graag de uitdaging aangaan. Geen opdracht is te groot of te moeilijk, dankzij het grote, multifunctionele pand en de grote arbeidscapaciteit.