Displays vullen

Verpakkingsbedrijf Flexwerf

Flexwerf is een flexibel, goedkoop en snel verpakkingsbedrijf in Hengelo. Deze drie kenmerken zijn ook meteen de drie kenmerken waarin Flexwerf zich onderscheid van andere co-packingsbedrijven. Wil u voor uw bedrijf displays laten monteren, displays laten vullen, producten laten inpakken of meer? Dan bent u hier bij het juiste adres.

 

Werkzaamheden

Bij Flexwerf worden er vele co-packing werkzaamheden verricht. Het bedrijf is gevestigd in een groot pand, meer dan 1500 vierkante meter, waardoor het genoeg ruimte biedt en het mulitfunctioneel is ingericht. De medewerkers gaan elke uitdaging aan en hebben veel ervaring met veel verschillende werkzaamheden. Een aantal voorbeelden van deze werkzaamheden zijn:

 

  • Displays vullen en monteren
  • Inpakken en verpakken
  • Ponswerk
  • Sealwerk
  • Labelen
  • Pakketten samenstellen

 

Wanneer u een opdracht voor Flexwerf heeft waarin zij nog geen ervaring hebben, kun u nog steeds bij Flexwerf terecht. Uitdagingen worden namelijk graag aangegaan en de betrokken medewerkers staan overal voor open. Door uw opdrachten bij Flexwerf neer te leggen bespaart u veel tijd en kosten. Ook weet u zo zeker dat uw opdracht snel af is en dat u kwaliteit geleverd krijgt.

 

Displays vullen in Hengelo

Dat Flexwerf het snelste en het goedkoopste verpakkingsbedrijf van Nederland is, is niet voor niks. Flexwerf heeft een grote arbeidscapaciteit van maar liefs 1800 uur per week en meer dan 300 betrokken werknemers. Zij werken snel maar zorgvuldig aan uw opdrachten en staan elke dag van 08:00 tot 22:00 voor u klaar. Wanneer er een uitdagende deadline op uw opdracht zit kan er bij Flexwerf zelfs in de nacht doorgewerkt worden.

Doordat de medewerkers van Flexwerf op oproepbasis inzetbaar zijn, kan er een grote flexibiliteit geboden worden. Geen opdracht is dus te groot.

 

Voordelen Flexwerf

Uw verpakkingswerkzaamheden uitbesteden is een verstandige keuze, omdat dit voor uw bedrijf vele voordelen biedt. Om werkzaamheden zoals displays monteren en vullen, producten inpakken of pakketten samenstellen te laten uitvoeren door uw eigen werknemers kost veel tijd en geld. Daarnaast moet u, naast de hoofdzaken van uw bedrijf, zich hier ook nog mee bezig houden. Wanneer u dit werk uitbesteedt aan een verpakkingsbedrijf gespecialisseerd in dit soort werkzaamheden, bespaart u dus veel tijd en geld en kunt u zich volledig focussen op de belangrijkere zaken van uw bedrijf. Ook weet u zeker dat het werk snel klaar is en dat er kwaliteit geleverd zal worden.

 

Flexwerf commerciaal

Flexwerf noem zich commerciaal. Deze term is ontstaan door de woorden ‘commercieel’ en ‘sociaal’ te combineren. Flexwerf is commercieel, omdat er effeciënt en flexibel gewerkt wordt. Het sociale deel houdt in dat het verpakkingsbedrijf voldoet aan alle aspecten van een sociale samenleving. Dit komt door de samenwerking met de grote gemeentes. Hierdoor is er sprake van diversiteit aan jonge en betrokken medewerkers. De combinatie van commercieel en sociaal is iets wat voor Flexwerf erg goed werkt en waar ze dan dus ook trots op zijn.