Labelen van producten

Het labelen van producten is een taak waar uw werknemers wellicht relatief gezien te duur voor zijn. Wanneer dit het geval is, is het verstandiger om dit uit te besteden. U bespaart dan op de kosten en u en uw werknemers kunnen zich richten op uw core business.

Labelen van producten

Het labelen van producten is een eenvoudige taak, maar het moet wel goed gebeuren. Daarom is het verstandig om dit uit te besteden aan Flexwerf. Zoals onze naam al doet vermoeden bestaan wij uit een zeer flexibel team, dat bestaat uit tien vaste collega’s. Bij drukke perioden kan dit oplopen tot meer dan 250 werknemers. Dit zijn vooral scholieren die we middels ons oproepsysteem met grote groepen kunnen oproepen. Door dit unieke systeem kan ons team in piekmomenten dus oplopen tot grote aantallen.

Onze eigenschappen

De medewerkers van Flexwerf staan bekend om de volgende eigenschappen:

  • Jong
  • Dynamisch
  • Multifunctioneel
  • Flexibel
  • Uniek

We werken met een jong en dynamisch team dat zich gemakkelijk aanpast. Onze multifunctionaliteit en flexibiliteit zorgt ervoor dat we allerlei verschillende opdrachten kunnen aannemen. Onze diensten zijn uniek en we zijn een trendsetter in deze branche. De mogelijkheden zijn eindeloos: zo kunnen we wanneer u dat wenst uw producten eventueel ophalen en weer brengen naar uw pand. Altijd gaan we op zoek naar de meest passende oplossing voor uw bedrijf en stellen we uw wensen centraal.

Laat het labelen van uw producten aan ons over

Wilt u het labelen van uw producten uitbesteden? Aan ons kunt u allerlei verpakwerkzaamheden overlaten. We staan voor u klaar voor verschillende werkzaamheden: van structurele tot incidentele taken. We bieden u graag de meest geschikte oplossing aan wanneer u deze eenvoudige taken niet wilt onderbrengen bij uw eigen werknemers. Wilt u daar meer informatie over? Neem dan contact met ons op om vrijblijvend een afspraak te maken.