Opdrachtgevers

Flexwerf is het snelste en goedkoopste co-packingbedrijf van Nederland. Wij koppelen hoge kwaliteit en service aan ongeëvenaarde flexibiliteit en veelzijdigheid. Veel vlotte handen bieden een oplossing voor werkelijk elk verpakkingsprobleem.

Alle denkbare verpakkingsactiviteiten

Flexwerf beschikt over een ruime bedrijfslocatie van meer dan 1500 vierkante meter. Dit stelt ons in staat de meest uiteenlopende werkzaamheden voor u te verrichten. Van ponswerk tot kerstpakketten, van sealwerk tot actieverpakkingen. Het woord ‘nee’ komt niet in ons woordenboek voor.

Grote arbeidscapaciteit

Het uitgebreide team van Flexwerf garandeert u van een minimale arbeidscapaciteit van maar liefst 1800 uur per week. Onze betrokken medewerkers zijn op oproepbasis beschikbaar en maken zelfs van de meest uitdagende spoedklussen een groot succes.

Onbegrensde mogelijkheden

Voor onze opdrachtgevers is alles mogelijk. U vraagt, wij draaien. Zowel doordeweeks als in het weekend. Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. En moet het echt snel af? Dan werken wij waar nodig zelfs ’s nachts.

Daag ons uit!

Bent u benieuwd wat Flexwerf voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via ons Contactformulier of bel naar 085-7737666. Veel vlotte handen gaan graag uw uitdaging aan!