Snoep verpakken

Verpakkingsbedrijf Overijssel

Wanneer u een bedrijf in Overijssel heeft en een verpakkingsbedrijf nodig heeft moet u bij Flexwerf zijn. Flexwerf is een goedkoop, flexibel en snel verpakkingsbedrijf in Hengelo. Voor veel verschillende werkzaamheden kunt u hier terecht. Van snoep verpakken tot ponswerk. Flexwerf gaat elke uitdaging met elke deadline aan.

 

Snoep verpakken Hengelo

Flexwerf is een bedrijf gespecialiseerd in het verpakken en assembleren van producten, zo ook het verpakken van snoep. Heeft u dus iemand nodig die dit soort werkzaamheden van u over kan nemen, dan moet u bij Flexwerf zijn. U kunt hier terecht voor allerlei verschillende werkzaamheden. Een aantal voorbeelden van deze werkzaamheden zijn:

  • Inpakken, ompakken en verpakken
  • Bedrukken
  • Stickeren en labelen
  • Graveren en sealen
  • Assemblage
  • Snoep verpakken
  • Displays monteren en vullen

Deze werkzaamheden zijn maar een paar voorbeelden van al het werk dat Flexwerf doet. Er zijn nog vele andere soorten opdrachten waarbij Flexwerf iets voor u kan betekenen. Wanneer u een bedrijf of een opdracht heeft waarin Flexwerf nog geen ervaring heeft, is dit ook geen probleem. De betrokken werknemers nemen graag een uitdaging aan en dankzij het multifunctionele gebouw is het mogelijk om vrijwel elke klus aan te nemen. Het woord ‘nee’ zult u niet te horen krijgen.

Snelheid en flexibiliteit

Flexwerf is het snelste en goedkoopste co-packings bedrijf van Overijssel en Nederland. Dit komt omdat ze zich onderscheiden met hun flexibiliteit en efficiëntie. Flexibiliteit is erg belangrijk om zo allerlei diverse werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Van snoepjes inpakken, displays monteren tot pons- en sealwerk. Wat Flexwerf zo flexibel maakt is het feit dat geen klus te moeilijk is en dat er met een uniek oproepsysteem wordt gewerkt. Er zijn meer dan 300 medewerkers op oproepbasis beschikbaar. Ook in drukke periodes zoals kerst staan deze medewerkers voor u klaar. Er wordt gewerkt met 10 vaste collega’s en op piekmomenten zijn er 100 of zelfs meer dan 100 collega’s aan het werk.

Flexwerf heeft een uren capaciteit van 1800 uur en is elke dag geopend van 08:00 tot 22:00. U kunt hier dus ruim 90 uur per week terecht. Wanneer u een uitdagende deadline heeft en bang bent dat de opdracht niet opdracht af komt, kan er zelfs ‘s nachts doorgewerkt worden.

Voordelen Flexwerf

Wanneer u met een verpakkingsopdracht zit, wilt u deze natuurlijk het liefst zo snel en goedkoop mogelijk uitgevoerd hebben. Het is daarom niet verstandig om dit door uw eigen medewerkers te laten doen. Dit kost erg veel tijd en bovendien zullen uw medewerkers hoogstwaarschijnlijk te duur zijn om voor dit soort werk ingezet te worden. Daarom is het een beter idee om uw verpakkingswerkzaamheden uit te besteden aan Flexwerf. Hier zijn de medewerkers gespecialiseerd en betrokken. Elke uitdaging wordt aangegaan en het motto luidt: ‘Uw probleem is ons probleem.’ Er zal dus alles gedaan worden om uw opdracht zo snel en zorgvuldig mogelijke te voltooien. Neem contact op en maak een afspraak. Daarnaast werkt Flexwerf met een divers en jong team. Dit dankzij hun samenwerking met grote gemeentes. Op de mooie combinatie van sociaal en commercieel werken is Flexwerf dan ook erg trots.