Snoepjes inpakken

Verpakkingsbedrijf Flexwerf Hengelo

Ben u op zoek naar een locatie in Hengelo die snel en goedkoop uw snoepjes kan inpakken? Dan moet u bij Flexwerf zijn. Hier wordt er door een groot team van meer dan 300 mensen zorgvuldig en effciënt aan het inpakken van uw snoepjes gewerkt. U kunt ervan uit gaan dat afspraken nagekomen worden en dat er kwaliteit geleverd wordt. Neem daarom vandaag nog contact op en maak een afspraak.

Flexwerf

Bij Flexwerf staan wensen van de opdrachtgever centraal. Afspraken worden gegarandeerd nagekomen en er wordt hard en efficiënt gewerkt om de opdracht optijd af te krijgen. De medewerkers zijn betrokken en leveren kwaliteit door efficiënt en zorgvuldig te werken. Wanneer er sprake is van een spoedklus kan er zelfs ‘s nachts voor u gewerkt worden. Het team van Flexwerf is zorgvuldig opgesteld en kan daardoor erg flexibel te werk gaan.

Elke opdracht wordt bij Flexwerf aangenomen, het woord ‘nee’ staat niet in hun woordenboek.

Wanneer u voor Flexwerf kiest kunt u er ook voor kiezen om het werk bij u op de locatie te laten doen. De medewerkers van Flexwerf komen dan bij uw bedrijf en gaan daar aan de slag. Wanneer u het liever op een andere locatie heeft kan dat natuurlijk ook. In het multifunctionele pand van meer dan 1500 vierkante meter is er een zee aan mogelijkheden voor verschilende opdrachten. Daarnaast ligt het pand vlakbij de snelweg, een ideale locatie dus. Flexwerf gaat professioneel te werk en streeft alleen naar kwaliteit en tevreden klanten.

 

Arbeidscapaciteit

Flexwerf heeft een divers en zorgvuldig opgebouwd team en meer dan 300 werknemers. Zij werken volgens een uniek oproepsysteem en zijn daarom zeer flexibel inzetbaar. Het vaste team bestaat uit 10 medewerkers. Op piekmomenten werken er ruim 100 mensen. Flexwerf is elke dag van 08:00 tot 22:00 geopend en staat daarmee dus ruim 90 uur per week voor u klaar en heeft een arbeidscapaciteit van 1800 uur per week. Wanneer u een spoedklus heeft werken de medewerkers ook ‘s nachts voor u door als dat nodig is. Ook tijdens feestdagen kan er gewoon voor u gewerkt worden. Bij Flexwerf luidt namelijk het motto: ‘Uw probleem is ons probleem’. Zij willen de opdracht dus net zo graag als u optijd afkrijgen met de bijbehorende kwaliteit.

Snoepjes inpakken uitbesteden

Werk uitbesteden kan bij Flexwerf Hengelo. Zij hebben een groot team die gespecialiseerd is in co-packing in de breedste zin van het woord. Het grote team werk flexibel door het unieke oproepsysteem. Daardoor kunnen zij elke grote opdracht aan. Tegen aantrekkelijke prijzen neemt Flexwerf verpakkingswerkzaamheden en andere werkzaamheden van u over.

Het uitbesteden van werk aan Flexwerf heeft zijn voordelen. Het uitvoeren van verpakkingswerkzaamheden zoals het inpakken van snoepjes en assemblage werkzaamheden kan veel tijd en geld kosten. Wanneer u het werk uitbesteeds bespaart u dus veel tijd en geld. Ook kunnen u en uw medewerkers zich meer richten op de belangrijkere zaken van uw bedrijf.

Als u dus geïnteresseerd bent in het uitbesteden van uw werk kunt u zich wenden tot Flexwerf. Neem een kijkje op de site om uw verder te laten informeren en maar vandaag nog een afspraak!