Sociale werkplaats Hengelo/Twente

Sociale werkplaats Hengelo/Twente werkt nauw samen met flexwerf.nl. Flexwerf is voornamelijk actief in co-packing. Voor het verrichten van deze diensten kunnen wij een beroep doen op de sociale werkplaats in Hengelo. Flexwerf.nl is een uitermate flexibel bedrijf. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen. Wij hebben een groot bestand met medewerkers, dat onder meer door onze samenwerking met de sociale werkplaats in Twente tot stand is gekomen. Wij bieden oplossingen op maat voor capaciteitsproblemen. Wij hebben samenwerkingsovereenkomsten gesloten met diverse gemeenten, hetgeen betekent dat wij voor het werven van mensen terechtkunnen bij verschillende sociale werkplaatsen in de regio. Flexwerf.nl is jong, energiek en betrouwbaar. Voor uiteenlopende klussen kunnen wij voor mankracht aankloppen bij de sociale werkplaats van Hengelo/Twente.

Sociale werkplaats Hengelo/Twente

Flexwerf.nl begeleidt een brede en gevarieerde groep mensen. Onze flexwerkers zijn afkomstig uit alle segmenten van de samenleving. Voor het aanstellen van mensen kunnen wij putten uit het werknemersbestand van de sociale werkplaats Hengelo/Twente. De nauwe band met de sociale werkvoorziening betaalt zich uit. Flexwerf.nl kan tegen een minimaal kostenplaatje op efficiënte en gestructureerde wijze capaciteitsproblemen bij bedrijven oplossen.

Afspraak is bij ons afspraak. Wat we zeggen, komen we ook na. De medewerkers van Flexwerf.nl zijn onder meer actief bij productiebedrijven, grafische bedrijven, mediaverspreiders en groothandelsbedrijven. Mede dankzij onze samenwerking met de sociale werkplaats in Hengelo/Twente, kunnen wij altijd voldoen aan de vraag van de markt. Zie hier meer over ons:

Wilt u meer weten over onze samenwerking met de sociale werkplaats Hengelo/Twente of over flexwerf.nl, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.