Verpak werkzaamheden

Zoekt u een specialist die uw verpak werkzaamheden van u over kan nemen? Flexwerf is een zakelijk dienstverlener waar u uw kostenverhogende werkzaamheden aan kunt toevertrouwen. U kunt hierbij denken aan diverse werkzaamheden op het gebied van verpakken en assembleren.

Verpak werkzaamheden

Voor de meest uiteenlopende verpak werkzaamheden kunt u bij ons terecht:

  • Inpakken, ompakken en verpakken
  • Bedrukken
  • Stickeren en labelen
  • Graveren en sealen
  • Assemblage
  • Seizoenshandelingen

Bovengenoemde werkzaamheden zijn slechts een deel van alle taken die wij voor u uit kunnen voeren. We kunnen namelijk ook monteren, afvullen, kerstpakketten en actieverpakkingen samenstellen, goodie bags verzorgen en verzenddisplays vullen. U bent bij ons aan het juiste adres voor alles omtrent verpakkingen. We werken op een locatie van 1000 vierkante meter waar geen opdracht te gek is voor ons. We staan bekend om onze flexibiliteit, doordat we werken met een uniek oproepsysteem van allerlei scholieren. Dit zijn grote groepen van maar liefst meer dan 250 personen. In bepaalde periodes, zoals rond Kerst, is het vaak erg druk en ook dan staan al onze medewerkers voor u klaar.

Redenen om te kiezen voor Flexwerf

Eén van de redenen waarom we u aanraden te kiezen voor de diensten van Flexwerf, is dat wij “commerciaal” werken. Dit is een combinatie tussen sociaal en commercieel. Ons team voldoet aan alle aspecten van een sociale samenleving en ademt een goede teamgeest uit. Dit komt onder andere doordat we samenwerken met grote gemeenten, die zorgen voor een diversiteit aan collega’s. Wat betreft het commerciële gedeelte staat efficiëntie en flexibiliteit bij ons hoog in het vaandel. Op deze combinatie zijn wij erg trots.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in het uitbesteden van uw verpak werkzaamheden? Neem dan eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Maak een vrijblijvende afspraak en we vertellen u graag meer over onze werkwijze.