Verpakken op locatie

Zoekt u een bedrijf dat voor u kan verpakken op locatie? Daarvoor kunt u goed terecht bij Flexwerf. Wij begrijpen dat het belangrijk is dat uw medewerkers zich bezighouden met hun originele taken en dat u bepaalde werkzaamheden graag wilt uitbesteden. We werken samen met verschillende grote gemeenten en dat zorgt ervoor dat we een gezonde en interessante mix aan medewerkers hebben.

Verpakken op locatie

Ervaar de volgende kenmerken wanneer u uw producten laat verpakken op locatie door Flexwerf:

  • Zorgvuldig
  • Flexibel
  • Professioneel
  • Efficiënt
  • Uw wensen staan centraal
  • Op eigen locatie

Wij bestaan uit een team dat zeer zorgvuldig is opgebouwd. Hierdoor zijn we erg flexibel en helpen we u graag met structurele en incidentele werkzaamheden. We gaan professioneel te werk en stellen uw wensen altijd centraal. We zijn trots op onze efficiënte werkwijze en werken vanaf onze eigen locatie van maar liefst 1000 vierkante meter.

Onze missie

Ruud ten Voorde is de naam achter Flexwerf en hij heeft een doel. Samen met zijn medewerkers wil hij een zo efficiënt mogelijk resultaat bieden voor u als opdrachtgever. Dit resulteert uiteindelijk in minimale kosten voor onze klanten. We zien het als een uitdaging om verschillende mensen uit onze samenleving aan te sturen en samen als team een mooi resultaat neer te zetten.

Verpakken op locatie bij Flexwerf

Uw producten kunt u gerust laten verpakken op locatie door de professionals van Flexwerf. We gaan altijd op zoek naar de meest geschikte oplossing voor uw bedrijf en maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Neem voor meer informatie over onze werkwijze eens contact met ons op. We helpen u graag verder met het verpakken van uw producten.