Verpakken uitbesteden

Wilt u het verpakken van producten uitbesteden, klop dan eens aan bij flexwerf.nl. Door onze flexibele instelling, de service die wij leveren, het grote bestand gemotiveerde werknemers waarover wij beschikken en onze bedrijfsfilosofie – waarbij maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijke rol speelt – hebben wij een unieke uitstraling. Flexwerf.nl heeft zijn waarde bewezen met co-packing. Een verpakking regelen, bijvoorbeeld voor een relatiegeschenk: het is een van die taken die een bedrijf erbij krijgt. Flexwerf.nl neemt deze taak desgevraagd graag van u over, zodat uw werknemers en u zich op de kernactiviteiten van uw bedrijf kunnen richten. Het uitbesteden van het verpakken van producten en geschenken is bij flexwerf.nl in vertrouwde handen. Flexwerf.nl staat negentig uur in de week tot uw beschikking en heeft het vermogen om op zeer korte termijn een oplossing te bieden voor capaciteitsproblemen bij bedrijven. Wilt u het verpakken van producten uitbesteden, dan kunt u zich wenden tot flexwerf.nl.

Verpakken uitbesteden

Wij staan voor u klaar. Flexwerf.nl is een multifunctioneel bedrijf, dat het belang van de klant altijd voorop stelt. Wij hebben een samenwerkingsovereenkomst met verschillende gemeenten, hetgeen ervoor zorgt dat wij terug kunnen vallen op een breed palet aan gekwalificeerde medewerkers. Als u het verpakken van producten wilt uitbesteden, bent u bij flexwerf.nl aan het juiste adres.

Onder meer productiebedrijven, mediaverspreiders, grafische bedrijven en groothandelsbedrijven behoren tot onze klantenkring. Wilt u het verpakken van producten of relatiegeschenken uitbesteden, dan kunt u terecht bij flexwerf.nl: voor optimale kwaliteit tegen minimale kosten. Zie hier meer over ons:

Wilt u het verpakken van producten uitbesteden en wilt u meer weten over flexwerf.nl, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.