Verpakkingsbedrijf Hengelo

Zoekt u een verpakkingsbedrijf in Hengelo? Flexwerf is uw partner als het gaat om het verpakken van allerlei verschillende soorten producten en pakketten. Zowel voor structurele als incidentele werkzaamheden kunt u bij ons goed terecht.

Verpakkingsbedrijf Hengelo

Dit zijn een aantal voorbeelden waarvoor u terecht kunt bij ons verpakkingsbedrijf in Hengelo:

  • Relatiegeschenken
  • Seizoensproducten
  • Kerstpakketten
  • Goodie bags
  • Actieverpakkingen

U bent bij ons aan het juiste adres voor de meest uiteenlopende verpakkingswerkzaamheden. Tijdens sommige seizoenen en feestdagen is het bij ons extra druk. Denk hierbij aan seizoensproducten en kerstpakketten die we voor u kunnen inpakken. Ook tijdens bepaalde acties van uw bedrijf staan we graag voor u klaar. We pakken goodie bags in en stellen uw relatiegeschenken samen.

Voor diverse bedrijven

Allerlei verschillende soorten bedrijven kloppen bij ons aan wanneer ze hulp nodig hebben met verpakkingen. Dit zijn onder andere productiebedrijven, groothandels en drukkerijen, maar ook grafische bedrijven, mediaverspreiders en seizoensarbeidsbedrijven. Ook nieuwe uitdagingen gaan wij graag aan en we bieden u de oplossing binnen handbereik.

De voordelen van Flexwerf

Wij bieden u diverse voordelen met onze diensten. De eerste is dat het u veel kosten zal besparen. Vaak zijn uw eigen medewerkers relatief te duur voor verpakkingswerkzaamheden. Daarom nemen de werknemers van Flexwerf het graag van u over. We gaan snel en flexibel te werk en we zijn multifunctioneel. We richten ons op verschillende doelgroepen, zodat allerlei soorten bedrijven bij ons terecht kunnen. Ruim 90 uur per week staan we tot uw dienst en kunnen we u helpen met allerlei verpakwerkzaamheden.

Neem contact op met ons verpakkingsbedrijf in Hengelo

Bent u geïnteresseerd in ons verpakkingsbedrijf in Hengelo? Neem dan gerust eens contact met ons op. We maken graag vrijblijvend een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken.