Verpakkingsbedrijf Overijssel

Woont u in Overijssel en zoekt u een verpakkingsbedrijf in deze omgeving? Flexwerf bevindt zich in Hengelo en is een verpakkingsbedrijf in Overijssel. Bij ons kunt u terecht voor het laten verpakken van verschillende soorten producten. Bij deze werkzaamheden komt het vaak voor dat uw medewerkers daar te duur voor zijn. We laten u zich bezighouden met uw core business en wij nemen de verpakwerkzaamheden graag van u over.

Verpakkingsbedrijf Overijssel

Dit zijn een aantal voorbeelden van de werkzaamheden die we als verpakkingsbedrijf in Overijssel voor u kunnen uitvoeren:

  • Labelen
  • Stickeren
  • Verpakken
  • Graveren
  • Sealen

Dit zijn een aantal van alle taken die wij voor u uit kunnen voeren. Hiernaast kunnen we namelijk ook actieverpakkingen en kerstpakketten voor u samenstellen, monteren, afvullen, verzenddisplays vullen en goodie bags verzorgen. Doordat we op een grote locatie van 1000 vierkante meter werken, nemen wij bijna alle opdrachten aan. We werken met een uniek oproepsysteem van scholieren, zodat we u een grote flexibiliteit kunnen bieden. Deze groepen bestaan uit meer dan 250 personen.

Kiezen voor Flexwerf

Er zijn verschillende redenen waarom we u aanraden te kiezen voor onze diensten. De eerste is dat wij “commerciaal” te werk gaan. Deze term is een combinatie tussen commercieel en sociaal. We werken erg efficiënt en flexibel en dat staat voor het commerciële gedeelte. Bovendien voldoen we aan alle aspecten van een sociale samenleving. Dit is mogelijk door onze samenwerking met grote gemeenten, wat zorgt voor een diversiteit aan collega’s.

Neem contact met ons op

Wilt u ons verpakkingsbedrijf in Overijssel inschakelen om uw verpakwerkzaamheden over te nemen? Neem dan eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Maak een vrijblijvende afspraak en we vertellen u graag meer over onze werkwijze.