Verpakkingsbedrijf Twente

Bent u op zoek naar een verpakkingsbedrijf in Twente? Flexwerf staat bekend om zijn zorgvuldige werkwijze en enorme flexibiliteit. Dit biedt u veel kansen op het gebied van allerlei verpakkingswerkzaamheden. Zowel structurele als incidentele werkzaamheden lossen we voor u op.

Verpakkingsbedrijf Twente

Flexwerf biedt u diverse voordelen waarvan u profiteert als u kiest voor onze diensten:

  • Hoge flexibiliteit
  • Zorgvuldigheid
  • Professionaliteit
  • Efficiëntie
  • Multifunctioneel

Flexibel

Flexibiliteit is iets dat wij erg belangrijk vinden. Ten eerste uit dit zich in de diverse verpakkingswerkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren. Dit kan van inpakken, ompakken en verpakken zijn tot sealen, graveren en bedrukken. Geen enkele taak is ons te gek en onze medewerkers pakken alle werkzaamheden met beide handen aan. Deze flexibiliteit ziet u tevens terug in het aantal werknemers van Flexwerf. We werken met minimaal 10 vaste collega’s en daarnaast kan dit aantal bij piekmomenten oplopen tot 100 of meer collega’s.

Zorgvuldig en professioneel

We staan bekend om onze zorgvuldigheid en professionaliteit. We voeren onze taken zeer efficiënt uit, zodat u met een tevreden gevoel alle producten weer in ontvangst kan nemen. Onze multifunctionaliteit staat ervoor dat we allerlei verschillende opdrachten aan kunnen nemen.

Bezoek ons verpakkingsbedrijf in Twente

Ons verpakkingsbedrijf bevindt zich in Twente: om precies te zijn in Hengelo. Ons pand zit direct aan de snelweg A35, wat veel mogelijkheden biedt voor onze opdrachtgevers. We zijn een modern en multifunctioneel bedrijf met een pand van maar liefst 1000 vierkante meter. Elke dag van 8:00 tot 22:00 uur kunnen wij uw producten verpakken en dat betekent dat u ruim 90 uur per week op onze werkzaamheden kunt vertrouwen. U bent van harte welkom om eens te kijken hoe wij te werk gaan. Neem daarvoor gerust eens vrijblijvend contact met ons op. De mogelijkheden zijn erg uiteenlopend en verschillende bedrijven helpen wij met allerlei verpakwerkzaamheden.