Werk uitbesteden

Werk uitbesteden, dat kan met behulp van flexwerf.nl. Wij hebben de mankracht die tegen aantrekkelijke tarieven betrekkelijk eenvoudige werkzaamheden voor u kan overnemen. Flexwerf.nl is actief in co-packing, in de breedste zin van het woord. Zo kunt u werk uitbesteden aan ons, waarbij u kunt profiteren van, onder andere, onze flexibele instelling. Door ons brede personeelsbestand, dat in piekmomenten op kan lopen tot zestig mensen, kunnen wij te allen tijde beantwoorden aan de vraag van de markt. Het uitbesteden van werk aan flexwerf.nl heeft voor een bedrijf een aantal voordelen. Wij zijn goedkoop en nemen u licht werk uit handen, waardoor u en uw medewerkers zich kunnen richten op de kernactiviteiten van uw bedrijf. Wij kiezen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en gezien de kracht van onze organisatie, ons gemotiveerde  team en de klussen die we krijgen, kunnen we spreken van een succesvolle keuze. Als u werk wilt uitbesteden, dan kunt u aankloppen bij flexwerf.nl, de specialist.

Werk uitbesteden

Flexwerf.nl heeft toegewijde arbeidskrachten die op de door u gewenste tijden voor u kunnen werken. Wij zijn onder meer inzetbaar bij mediaverspreiders, grafische bedrijven, bedrijven die relatiegeschenken maken en leveren en productiebedrijven. Ook op het terrein van seizoensarbeid hebben wij onze sporen verdiend. Als u werk wilt uitbesteden, dan kunt u zich wenden tot flexwerf.nl: voor op maat geleverd flexwerk.

Flexwerf is een betrouwbaar bedrijf, dat op zeer korte termijn opdrachten kan uitvoeren. Wij hebben een ruim bestand van gemotiveerde flexwerkers. Als u werk wilt uitbesteden, dan moet u bij Flexwerf.nl zijn. Zie hier meer info over ons:

Wilt u meer weten over het principe van werk uitbesteden of over flexwerf.nl, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.