Co-packers Nederland

Co-packing is een ontzettend belangrijk onderdeel van het productieproces, maar niet elk bedrijf heeft de capaciteit en mogelijkheden om dit intern uit te voeren. Tenminste, niet als het snel en vakkundig moet gebeuren. Gelukkig kunt u in dat geval rekenen op de co-packers van Flexwerf. Wij verzorgen co-packing werkzaamheden in heel Nederland, tegen minimale kosten.

Dat doen we natuurlijk niet alleen: wij werken samen met honderden scholieren, die we inzetten via een uniek oproepsysteem. Hierdoor kunnen we u ook van dienst zijn met lastminute opdrachten. Bent u letterlijk bezig met een race tegen de klok en kunt u daar wel wat extra hulp bij gebruiken? Twijfel dan niet langer, maar schakel nu de beste co-packers van Nederland in!

Wat is het voordeel van co-packers?

Flexwerf biedt bedrijven in Nederland een uitgebreid dienstenpakket. Wij kunnen ondersteunen bij tal van werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan ponswerk, wijnkisten bedrukken, inplakken, ompakken, verpakken, stickeren, bedrukken, sealen, couverteren, mailpakketten maken, labelen, monteren, het vullen van goodiebags en het maken van kerstpakketten.

En dat is nog maar een greep uit de mogelijkheden. Het voordeel van het inschakelen van de co-packers van Flexwerf is dat u altijd flexibel bent. Heeft u eenmalig een grote actie? Dan wilt u daar natuurlijk geen extra mensen voor aannemen. Met Flexwerf hoeft dat ook niet. U schakelt ons alleen in voor dat ene project en daarna gaan onze co-packers weer elders aan de slag!

Flexibiliteit tegen een laag tarief

Deze enorme flexibiliteit gaat, in tegenstelling tot veel andere situaties, niet gepaard met een enorm hoog tarief. Wij hebben onze organisatie op een hele effectieve en efficiƫnte wijze ingedeeld, waardoor we snel kunnen schakelen en co-packers alleen inzetten als dat echt nodig is. Bovendien blijven de arbeidskosten laag door de inzet van gemotiveerde scholieren.

Op deze manier scholieren in heel Nederland wat extra geld verdienen en houdt u de kosten binnen de perken. Flexwerf hanteert uiteraard een scherpe selectiemethode, zodat we zeker weten dat we echt enthousiaste mensen aannemen. Zij zorgen vervolgens een snelle verwerking van uw opdracht, ongeacht het type. Flexwerf helpt u met vrijwel elk vraagstuk in Nederland.

Wij helpen verschillende soorten bedrijven

Wij leveren onze diensten op het gebied van co-packing aan verschillende bedrijven in Nederland. Ons klantenbestand bestaat bijvoorbeeld uit speciaal drukkerijen, productiebedrijven, groothandelsbedrijven, mediaverspreiders, grafische bedrijven en bedrijven die zich vooral bezighouden met seizoensarbeid. Vaak gaat het hier om tijdelijke klussen.

Ook bedrijven die gespecialiseerd zijn in de levering van relatiegeschenken weten Flexwerf goed te vinden. Al deze bedrijven schakelen natuurlijk het liefst de allersnelste co-packers van Nederland in. Heeft u een uitdaging die u aan ons voor wilt leggen? Dan horen we graag van u. Wij maken van uw probleem ons probleem en maken onze beloftes waar.

Kies voor de snelste co-packers van Nederland

Voor uw (tijdelijke) project schakelt u toch ook de snelste co-packers van Nederland in? Met een bestand van ruim 300 enthousiaste en betrokken medewerkers en een beschikbaarheid van 90 uur per week is geen uitdaging ons te groot. Wij zijn flexibel, veelzijdig en hebben kwaliteit hoog staan. Sterker nog; wij doen er alles aan om een zo hoog mogelijke kwaliteit te waarborgen.

Als u benieuwd bent naar wat Flexwerf voor uw bedrijf kan betekenen, dan kunt u vandaag nog contact met ons opnemen. Dat kan via het contactformulier op de website of door te bellen naar 085-7737666. Wij zijn onder meer aangesloten bij het Kenniscentrum Handel, het ROC van Twente en MVO Nederland. Bel ons vandaag nog, wij staan voor u klaar!