Hoe is Flexwerf ontstaan?

Flexwerf werd in 2012 opgericht door Ruud ten Voorde. Al meer dan 25 jaar is hij actief als bedrijfsleider en ondernemer in (middel)grote bedrijven binnen de detailhandel. 

Waar is Flexwerf gevestigd?

Flexwerf is gevestigd aan de Droogdokstraat 1-1, 7553GW in Hengelo. Ons multifunctionele bedrijfspand van ruim 3000 vierkante meter is direct gelegen aan de snelweg A35 en bevindt zich op een steenworp afstand van de Makro. Snelle uitbreiding van het pand is mogelijk indien de arbeidsmarkt hierom vraagt.

Openingstijden

De medewerkers van Flexwerf staan dagelijks van 08.00 – 22.00 uur voor u klaar. Elke week kunt u ruim 90 uur op onze dienstverlening vertrouwen. Is er sprake van een spoedklus of een lastminute wijziging? Ook dat is geen probleem bij Flexwerf. Ons uitgebreide team medewerkers is op oproepbasis beschikbaar en werkt indien gewenst ook ’s nachts en in het weekend.

Flexwerf werkt COMMERCIAAL

Maatschappelijk verantwoord ondernemen dragen wij bij Flexwerf hoog in het vaandel. Een samenwerkingsverband met diverse grote gemeenten garandeert een gezonde mix van jonge en betrokken medewerkers. Ons hechte team collega’s koppelt hoge sociale normen aan een grote flexibiliteit en efficiëntie voor de opdrachtgever.