Co-packing

Co-packing is een van die werkzaamheden die binnen veel bedrijven onderschat worden. Met alle gevolgen van dien. Als u bijvoorbeeld een mooie actie hebt bedacht, waarbij alle klanten een presentje krijgen voor een bepaalde feestdag, is het natuurlijk vervelend als de presentjes niet op tijd klaar zijn. Dan stelt u uw klanten misschien teleur!

Het kan ook zijn dat uw medewerkers dan zo druk bezig zijn met het inpakken, dat ze hun andere werkzaamheden laten liggen. Ook dat is natuurlijk niet de bedoeling. In dat geval kunt u het beste kiezen voor co-packing door Flexwerf. Dit bedrijf uit Hengelo is gespecialiseerd in allerlei diensten die te maken hebben met verpakken.

Co-packing in Nederland

Co-packing komt in Nederland steeds vaker voor. Een succesvol bedrijf in co-packing vinden kan echter wel een uitdaging zijn. Co-packing is namelijk een vak apart en vraagt veel flexibiliteit. Wij vinden het belangrijk om precies te ontdekken wat onze opdrachtgevers willen, zodat we daar op een goede manier op in kunnen springen. Als wij tevreden zijn, dan zijn wij het ook.

Daarin doen we dus veel meer dan alleen het leveren van handjes. Dit begint overigens al bij het sollicitatieproces. Wij werken met name met scholieren, die flexibel inzetbaar zijn. We hebben inmiddels al meer dan 300 scholieren in ons bestand, die allemaal de mogelijkheid hebben om hun eigen werktijden te bepalen. Wel vragen we om minimaal 6 uur beschikbaarheid.

Betekenis co-packing: wat is het eigenlijk?

Heeft u de term ‘co-packing’ wel eens langs horen komen, maar weet u niet precies wat het is? Dan bent u zeker niet de enige. Wij krijgen regelmatig de vraag wat nu precies de betekenis is van ‘co-packing’. In feite is het een afkorting van ‘contractverpakker’. Een contractverpakker is een bedrijf dat diensten verleent op het gebied van verpakken.

De betekenis van co-packing geeft direct weer wat we allemaal doen: we verlenen tal van diensten op het gebied van verpakken en het maakt hierbij niet uit of het om redelijk eenvoudige klussen gaat, of om meer complexe zaken. We fungeren als een verlengstuk voor uw bedrijf, zodat u geen extra krachten in hoeft te huren voor bijvoorbeeld tijdelijke projecten.

Zo werken wij

Heeft u af en toe ook behoefte aan wat extra handen om bijvoorbeeld de kerstpakketen in te pakken? Dan bent u bij Flexwerf aan het juiste adres. Wij kunnen u heel snel en flexibel werken en zijn daarmee hét aanspreekpunt voor klussen die eigenlijk gisteren al klaar hadden moeten zijn. Geen deadline is té uitdagend voor Flexwerf.

Om ook daadwerkelijk voldoende menskracht op korte termijn te kunnen leveren, maken we gebruik van een heel uniek oproepsysteem van honderden scholieren. Hierdoor kunnen we snel en adequaat reageren, ook als het gaat om lastminute opdrachten. Scholieren zijn vaak flexibel beschikbaar en gemotiveerd om wat extra uurtjes te werken.

Flexwerf: hét co-packing bedrijf van Nederland

In totaal heeft Flexwerf meer dan 300 scholieren in het bestand. Samen zorgen ze voor een beschikbaarheid van 90 uur per week. Dat betekent dat we u niet alleen doordeweeks kunnen bijstaan, maar ook in de avonduren en in het weekend. Wij begrijpen dat uw werk zich niet altijd aan kantoortijden houdt en daarom doen wij dat ook niet.

U kunt Flexwerf, het beste co-packing bedrijf van Nederland, daarom inzetten wanneer u wilt. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn bereikbaar via info@flexwerf.nl, maar u kunt ook bellen met 085-7737 666. Wilt u een keer langskomen? De koffie staat klaar in onze vestiging in Hengelo.