Handmatig verpakken

Producten handmatig verpakken laat u over aan de flexibele en nauwkeurige medewerkers van Flexwerf. We noemen onszelf een commerciaal bedrijf. Dit betekent dat we aan de aspecten van een sociale samenleving voldoen en bovendien erg efficiënt te werk gaan.

Handmatig verpakken

Het dienstenpakket dat we u bieden is erg breed. Bij ons kunt u terecht voor co-packing in de ruimste zin van het woord. We richten ons op de meest uiteenlopende doelgroepen. Dit zijn een aantal bedrijven waar wij al voor hebben mogen werken:

  • Mediaverspreiders
  • Productiebedrijven
  • Drukkerijen
  • Grafische bureaus
  • Seizoensarbeidsbedrijven

Zoals u kunt lezen is onze doelgroep erg divers. Van productiebedrijven tot groothandels: verschillende bedrijven hebben wij al mogen helpen met het assembleren van hun producten. Heeft u een ander soort bedrijf waar wij nog geen ervaring mee hebben? Dit is geen enkel probleem. We staan altijd open voor nieuwe uitdagingen die we graag aan willen gaan.

De voordelen

Wanneer u uw producten handmatig laat verpakken door Flexwerf, dan biedt dat u verschillende voordelen. Ten eerste kunt u zich bezig houden met de core business van uw bedrijf. U hoeft zich geen zorgen te maken om bepaalde taken die teveel tijd voor u innemen. Het scheelt u in de kosten, omdat het vaak het geval is dat uw medewerkers relatief te duur zijn voor verpakkingswerkzaamheden. Wij bieden u veel kansen in zowel structurele als incidentele werkzaamheden. De oplossing voor diverse kostenverhogende werkzaamheden liggen binnen uw handbereik.

Producten handmatig laten verpakken

Wilt u het handmatig verpakken van uw producten graag uitbesteden? Flexwerf is de specialist als het gaat om allerlei werkzaamheden die te maken hebben met verpakkingen. Neem contact met ons op voor meer informatie of om vrijblijvend een afspraak te maken. We staan graag voor u klaar in ons multifunctionele pand.