Ompakken van goederen

Voor iets daadwerkelijk in de winkel ligt of bij je thuis bezorgd wordt, gaat het in veel gevallen door heel wat handen heen. Er zijn zelfs aparte bedrijven die zich gespecialiseerd hebben in het ompakken van goederen. Bij het ompakken van goederen gaat het om het opnieuw verpakken van eerder verpakte goederen.

Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn omdat er een nieuwe verpakking is, maar het pak ook zijn dat iets wordt omgepakt van een grote verpakking naar bijvoorbeeld een stuksverpakking. Het ompakken van goederen is leuk werk, waarin vrijwel altijd wat te doen is. Zeker als je dit doet via Flexwerf.

Vakkundig en snel ompakken van artikelen

Flexwerf is een bedrijf in Hengelo dat gespecialiseerd is in het vakkundig en snel ompakken van artikelen. Opdrachtgevers brengen hun producten bij ons en wij zorgen vervolgens voor het ompakken. Dit doen we met een team van meer dan 300 scholieren, die op door henzelf ingeplande tijden aan de slag kunnen. Alle artikelen worden met de hand omgepakt.

Hierbij is het uiteraard belangrijk om de kwaliteit erg goed in het oog te houden. Onze klanten rekenen op een consequente, hoge kwaliteit. Dit geldt voor het ompakken van artikelen, maar ook bijvoorbeeld voor het inpakken van artikelen of het samenstellen van mailpakketten. Ons dienstenpakket is divers en daarmee dus ook de werkzaamheden die je bij ons kunt doen.

Producten inpakken als bijbaan

Want het ompakken van goederen voor tal van klanten kunnen we natuurlijk niet alleen. Daar hebben we jou ook voor nodig! Wij bieden scholieren een hele leuke werkplek, waar ze de mogelijkheid hebben om zelf hun tijd in te delen. Bovendien bieden we een salaris dat hoger is dan het marktconforme salaris voor het ompakken van goederen.

Het ompakken van de artikelen doe je in ons pand in Hengelo. Daar werk je samen met je collega’s, zodat jullie samen een mooie prestatie neer kunnen zetten. Veel van onze klanten komen bij ons met lastminute opdrachten. Het is dus belangrijk dat je flexibel bent en veelzijdig kunt werken. Je kunt bij ons immers allerlei soorten artikelen verwachten!

Meer collo = meer geld?

Het ompakken van goederen via Flexwerf is geen thuiswerk. De betaling gaat bij ons dan ook niet per collo, maar per uur. Met divers werk is dat veel prettiger; het is namelijk niet altijd mogelijk om met elke opdracht dezelfde snelheid te realiseren en we willen niet dat onze medewerkers dat dan in hun salaris merken.

Uiteraard blijft het wel zaak om snel te werken. Je bent immers niet voor niets in dienst bij de snelste co-packer van Nederland! Onze klanten zitten vaak te springen om de omgepakte collo. Door snel te leveren, zorgen we er ook weer voor dat ze zo tevreden zijn, dat ze ook de volgende keer weer gaan voor de toppers van Flexwerf!

Ompakken van goederen via Flexwerf

Lijkt het ompakken van goederen jou ook een ontzettend leuke bijbaan? Meld je dan vandaag nog aan bij Flexwerf. Hoewel wij in ons bestand al ruim 300 scholieren hebben, zijn we altijd op zoek naar uitbreiding van ons team. Onze opdrachtgevers weten ons al jarenlang te vinden met de meest uiteenlopende uitdagingen.

Wij doen er natuurlijk alles aan om die uitdagingen aan te kunnen. Ben jij minimaal zes uur per week beschikbaar en doe je graag schoon, droog werk? Dan hebben wij ongetwijfeld een plekje voor je. Geef je sollicitatie door via de website en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Reageren op een specifieke vacature kan natuurlijk ook!