Snoep inpakken

Snoep inpakken uitbesteden

Wilt u snoep laten inpakken of assemblage werk wat u wilt uitbesteden, omdat uw bedrijf er niet de tijd voor heeft. Dan moet u bij Flexwerf zijn. Zij zijn gespecialiseerd in dit werk en helpen graag met allerlei verschillende klussen. Neem vandaag nog contact op en laat een afspraak maken.

Werkzaamheden

Flexwerf verricht verschillende werkzaamheden. Ze houden zich vooral bezig met co-packing. Productiebedrijven, relatiegeschenk bedrijven en mediaverspreiders komen bij Flexwerf om hun werk uit te besteden aan hen. Ook thuiswerk is een optie bij Flexwerf. Een aantal werkzaamheden die Flexwerf uitvoert zijn:

  • Labelen
  • Stickeren
  • Verpakken en inpakken van snoep
  • Graveren
  • Sealen
  • Ponswerk

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van wat Flexwerf voor u kan betekenen. Wanneer u dus bijvoorbeeld goedkoop en snel snoep wilt laten inpakken, displays wilt laten vullen of een andere opdracht heeft, kunt u bij Flexwerf terecht. Ook wanneer het een opdracht betreft waarin zij nog geen ervaring hebben, ben je nog steeds aan het juiste adres. Bij Flexwerf staan ze open voor een uitdaging en zullen ze geen nee zeggen tegen een opdracht. Zij hebben namelijk een groot team van meer dan 300 medewerkers die betrokken en gemotiveerd zijn om uw opdrachten zo snel en zorgvuldig mogeijk uit te voeren. Ook het multifunctionele gebouw is geen opdracht te gek. Door de flexibiliteit van Flexwerf kunnen ze opdrachten aannemen die op korte termijn af moeten zijn. Zo kunnen uw medewerkers van uw bedrijf zicht bezig houden met de kernwerkzaamheden van uw bedrijf. U kunt dus met werkelijk elke assemblage of verpakkingsopdracht bij Flexwerf Hengelo terecht.

Arbeidscapaciteit

Bij Flexwerf is er maar liefst een arbeidscapaciteit van 1800 uur per week. Het verpakkingsbedrijf is elke dag van 08:00 tot 22:00 geopend en staan dus ruim 90 uur per week voor u klaar. Wanneer een opdracht op korte termijn klaar moet zijn, kan er door de medewerkers van Flexwerf ook ‘s nachts doorgewerkt worden. Zelfs tijdens de feestdagen zijn er mensen voor u beschikbaar. Het jonge en dynamische team bestaat namelijk uit meer dan 300 medewerkers die op oproepbasis inzetbaar zijn. Er wordt gewerkt met een vast team van 10 werknemers maar op piekmomenten zijn dit meestal 100 mensen of meer. Flexwerf staat dus altijd voor u klaar, ongeacht de grootte of de urgentie van de klus. Het woord ‘nee’ kennen ze niet bij Flexwerf.

Voordelen Flexwerf

Het uitvoeren van een verpakkings- of assemblage opdracht zoals het verpakken en inpakken van snoep kan erg veel tijd en geld kosten. Het zijn vaak eenvoudige handelingen, maar ze moeten toch gebeuren en kosten veel tijd. Daarnaast is het erg duur om dit door uw eigen medewerkers te laten doen. Door het werk uit te besteden aan Flexwerf bespaart u tijd en geld. Ook hoeft u zich niet langer bezig te houden met deze werkzaamheden en kunnen u en uw medewerkers zich weer richten op de kernactiviteiten van uw bedrijf. Flexwerf werkt ‘commerciaal’ dit is een combinatie van ‘commercieel’ en ‘sociaal’. Ze zijn commercieel door de flexibiliteit en de efficiëntie waarmee gewerkt wordt. Ze zijn sociaal doordat ze een divers team hebben en aan de aspecten van een sociale samenleving doen. Op deze combinatie is Flexwerf uiteraard erg trots.