Verpakken van goederen

Het verpakken van goederen gebeurt veel meer dan je misschien denkt. Kijk maar eens om je heen: het pakketje met je bestelling via een webshop is ingepakt, je kerstpakket is ingepakt, die speciale promotie die je via de post hebt gehad is ingepakt… Het verpakken van goederen is leuk werk, maar kost wel veel tijd. Daarom wordt het vaak door co-packers gedaan.

Flexwerf is zo’n bedrijf met co-packers. Wij verpakken goederen voor onze opdrachtgevers, zodat zij hun tijd kunnen besteden aan hun core business. We werken bijvoorbeeld veel voor drukkerijen, productiebedrijven en mediaverspreiders. Met meer dan 300 scholieren verpakken wij al hun goederen en dat doen we snel, vakkundig en vooral heel erg flexibel.

Thuiswerk: inpakken en ompakken

Het verpakken van goederen wordt ook wel gedaan in de vorm van thuiswerk. Tegenwoordig is dat een razend populaire vorm van werken. Logisch; je verdient geld vanuit je huis. Dat is niet alleen heel gemakkelijk, maar scheelt je ook nog eens reistijd en reiskosten. Werkzaamheden die vaak als thuiswerk uitgevoerd kunnen worden zijn inpakken en ompakken.

Zo kunnen bedrijven je bijvoorbeeld inschakelen voor het inpakken van kerstpakketten of voor het verpakken van producten. Dit soort werk wordt door co-packers als Flexwerf verdeeld over de medewerkers, waardoor een hoge productie binnen een korte tijd gerealiseerd kan worden. Hiermee is het een win-win situatie voor de klant!

Kom jij in aanmerking voor thuiswerk?

Lijkt het jou ook leuk om thuiswerk te doen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden daarvoor? Dan vertellen we je graag wat meer. Thuiswerk is beschikbaar in verschillende varianten. Als je online kijkt, dan zul je zien dat er veel bedrijven zijn die adverteren met thuiswerk. Deze bedrijven zijn echter niet altijd heel betrouwbaar.

Let er daarom op waar je je inschrijft. Bij een legitiem bedrijf kun je gewoon solliciteren op thuiswerk en hoef je bijvoorbeeld geen aanmeldkosten te betalen. Daarnaast zullen legitieme bedrijven ook bepaalde eisen aan je stellen. Flexwerf werkt bijvoorbeeld vooral met scholieren en vraagt van hen minimaal 6 uur per week beschikbaarheid.

Je eigen tijd indelen

Als je eenmaal een leuk adres hebt gevonden om thuiswerk voor te doen, dan is het wel zaak om je tijd goed in te delen. Je krijgt meestal per stuk betaald, dus des te langer jij erover doet, des te minder je per uur betaald krijgt. Bovendien gaat het vaak om spoedklussen en is het dus niet mogelijk om de deadline te verlengen.

Het indelen van je eigen tijd met het verpakken van goederen is zo niet alleen het grootste voordeel, maar misschien ook wel een groot nadeel. Je moet goed kunnen plannen en ervoor zorgen dat alle goederen verpakt zijn voor de deadline. Neem daarom vooral niet meer werk aan dan je eigenlijk aan kunt?

Flexwerf: verpakken van goederen door scholieren

Heb jij het idee dat het verpakken van goederen wel wat voor je is en ben je nog scholier? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren bij Flexwerf. Wij zoeken namelijk regelmatig nieuwe mensen. Je mag bij ons helemaal je eigen tijd indelen, maar we vragen wel om een beschikbaarheid van tenminste 6 uur per week.

De werktijden bij Flexwerf zijn van 8:00 tot 22:00. Je kunt jouw werktijden binnen die periode inplannen. Bij Flexwerf is het verpakken van goederen nog geen thuiswerk; je kunt bij ons aan de slag in een prachtig pand in Hengelo. Dit is wel net zo gezellig, want zo heb je ook veel contact met je collega’s.